Nyitrai-Szabó Adrienn
Az Il Biscotto Sütiműhely
megálmodója
„Anyukaként egyre fontosabb lett, hogy mit adok a gyerekeknek”
Szia! Nyitrai-Szabó Adrienn vagyok az Il biscotto Sütiműhely tulajdonosa. 2013-ban indítottam el blogomat, az il biscottot, ami olaszul kekszet jelent. Ugyanis akkor a kekszek ejtettek rabul, így nagyon sok keksz receptet találsz a blogon.
Szerettem volna egy kis boltot nyitni, ahol igazi alapanyagokból készült, E-mentes kekszeket készítek, valamint macaront, ami egy igazi süti-szerelem volt szintén, így beiratkoztam egy cukrász iskolába.
Itt addig keresgéltem milyen lesz a dísztortám, hogy elkezdtem tortákat készíteni, újabb és újabb recepteket próbáltam ki, technikákat tanultam meg, itt tudott a kreativitásom igazán kiteljesedni…
Nagyon fontos számomra, hogy jó alapanyagokból dolgozzam, vajjal, állati tejszínnel, minőségi csokoládéval, mert csak így lesz igazán finom az a sütemény és két gyerekes anyukaként még fontosabb lett, hogy mit adok a gyerekeknek.
A másik fontos dolog, amiért szeretem a cukrászkodást, hogy egy-egy tortával én is részese lehetek a ti ünnepeiteknek, látni az arcokat átvételkor, aztán a visszajelzéseket, ez visz előre, ezért érdemes csinálni.
A Sütiműhelyben megrendelésre készül minden torta, sütemény születésnapokra, rendezvényekre, esküvőkre. Nincs két egyforma torta, igyekszem-szeretem mindegyiket személyre szabva készíteni.