Nyitrai-Szabó Adrienn

 Az Il Biscotto Sütiműhely

megálmodója
 

„Anyukaként egyre fontosabb lett, hogy mit adok a gyerekeknek”

Szia! Nyitrai-Szabó Adrienn vagyok az Il biscotto Sütiműhely tulajdonosa. 2013-ban indítottam el blogomat, az il biscottot, ami olaszul kekszet jelent. Ugyanis akkor a kekszek ejtettek rabul, így nagyon sok keksz receptet találsz a blogon.

Szerettem volna egy kis boltot nyitni, ahol igazi alapanyagokból készült, E-mentes kekszeket készítek, valamint macaront, ami egy igazi süti-szerelem volt szintén,  így beiratkoztam egy cukrász iskolába.

Itt addig keresgéltem milyen lesz a dísztortám, hogy elkezdtem tortákat készíteni, újabb és újabb recepteket próbáltam ki, technikákat tanultam meg, itt tudott a kreativitásom igazán kiteljesedni…

Nagyon fontos számomra, hogy jó alapanyagokból dolgozzam, vajjal, állati tejszínnel, minőségi csokoládéval, mert csak így lesz igazán finom az a sütemény és két gyerekes anyukaként még fontosabb lett, hogy mit adok a gyerekeknek.

A másik fontos dolog, amiért szeretem a cukrászkodást, hogy egy-egy tortával én is részese lehetek a ti ünnepeiteknek, látni az arcokat átvételkor, aztán a visszajelzéseket, ez visz előre, ezért érdemes csinálni.

A Sütiműhelyben megrendelésre készül minden torta, sütemény születésnapokra, rendezvényekre, esküvőkre. Nincs két egyforma torta, igyekszem-szeretem mindegyiket személyre szabva készíteni.

mousse szelet
design torta pink virágos
epres rózsa mousse
 csokoládés keksztorta szederrel és macaronnal
mousse desszert málnás

Szeretnél természetes és minőségi alapanyagokból készült
tortákat, süteményeket rendelni?

Rendelés 2 perc alatt!